Friday, August 22, 2014
Teknologjia

Teknologjia

Teknologjia

0 31

Sipas të gjitha burimeve shkencore bërthama është e përbërë edhe prej shumë grimcave më të vogla të cilat kanë strukturë, organizim dhe veprim shumë...

0 42

Një vrimë e zezë supermasive në qendër të një galaktike të largët, është duke emetuar një sasi të pazakontë dhe me shpejtësi të madhe...

0 53

Është një proces mjaft i ndërlikuar dhe shumë i rëndësishëm në procesin e njohjes së realitetit të botës që na rrethon.Perceptimi mund të përkufizohet...

0 36

Libri Në një njoftim që zë një faqe të plotë, botuar në New York Times autorë “bestseller” si Stephen King apo John Grisham, protestojnë kundër praktikave të...

0 61

Hakerët rusë kanë vjedhur 1.2 miliardë kredenciale të internetit nga kompani të mëdha amerikane dhe të tjera nga e gjithë bota, gjë e cila...

0 81

Twitter dëshiron të sfidojë WhatsApp, e cila është në pronësi të rivales Facebook, në terrenin e chatit. Mikroblogu ka për qëllim që t’i japë...

0 148

Le të supozojmë se takoni një njeri krejt të panjohur: në kafene, në metro, në një bulevrad. Ky i panjohur ju pyet, se ku...

0 113

Automjeti i ri elektrik nga Tesla Motors i gjeneratës së ardhshme do të quhet Model 3 dhe zyrtarisht do të prezantohet në vitin 2016,...

0 76

Hulumtuesit në SHBA kanë zhvilluar një 3DTouch, pajisje si këllëf që vendoset në fund të gishtit tuaj dhe ju lejon të ndërveproj me botën...

VidiNest.com

Te Rejat